LisaJohanna

Om mig och mina funderingar, varken mer eller mindre..

: )

Publicerad 2007-04-24 18:59:17 i Allmänt,

Just nu gör jag ingenting annat än å längtar så otroligt mycket! I helgen så ska vi på en teaterfestival, jag, mican, jennifer och en massa barn ;) Det ska bli riktigt kul, med en massa snack å skvaller ;P
Sen så är vi ju lediga på måndag och tisdag! så skönt! Sen går jag bara onsdag och torsdag sen så far jag och Mican till RIGA!!! Och det är helt sjukt vad jag längtar!!
image7

hit ska jag altså fara! ojojoj så kul det ska bli ;D

Pusshej ! : )

Idol 2007

Publicerad 2007-04-22 17:05:24 i Allmänt,

Idol är ganska överskattat tycker jag. Och idag var dom i skellefteå med uttagningen. Det var ganska mycket folk. Vi kom in till slut. Men det viktigaste var att jag hade det bästa sällskapet! Maria, Hedvig, Jonte och Ludvig ett tag :)
Plus att Carolina Gynning är inte het!
Hann inte skriva så mycket denhär gången, måste städa upp efter barnen som sov här inatt ;)

Ses!

Tio små moppepojkar? tror inte det håller i längden? :S ;)

Endast glädje.

Publicerad 2007-04-17 20:40:12 i Allmänt,

Nu är jag bara glad glad glad :)
Idag kom jag fram till att jag har bara världens finast människor omkring mig! :) Jag har TUR !
Ta Hanna och Hedvig, som exempel. Är dom inte bara för underbara?! Den första kännda ansiktet jag såg i morse var Elin, och då blev det genast en toppenbra dag! Träffade sedan Malin efter skolan (L) . 

Inte nu i helgen men nästa helg så ska jag till stockholm på en teaterfestival. Sen helgen efter det ska jag till Riga med Micaela och Frida! Oj, så kul det ska bli. 

Idag fick jag veta att jag ska jobba på skellefteåfestivalen och på Piteå dansar och ler. :D Jag lovar att det är inte bara Piteå som dansar och ler just nu. (JAG MED)  :D

Fick tillbaka ett matteprov idag också. trodde verkligen att det skulle gå riktigt dåligt, men det visade sig blivit ett VG trots allt. 

Jag får lön om några dagar + att jag får glasögon av pappa så jag slipper betala 500 kronor för det också :) 

 Fiona Apple - Tymps

Get on your dancin' shoes

Publicerad 2007-04-16 18:49:49 i Allmänt,

Har haft ett påsklov nu i en vecka.
Jag har så mycket att skriva men jag vet som inte vart jag ska börja. hmm..
Okej, kvällen hos sammy.
Vi hade jättetrevligt, allihopa, vad jag vet . Vi longboardade, åt pizza, kastade kort, maria såg film ( vi andra sov )..
Det hände endel skumma saker den kvällen. Men det är inte hela världen. det var kul :D
Sen gick det ett tag. Haha, sen var jag hos maria en kväll. Jag, Maria, Jonte och Hyddan :) Trevligt trevligt. Hände inte så mycket speciellt, men mums på de människorna säger jag bara :)
Sen for jag till åre lördag - onsdag. Lite tråkigt faktiskt, jag ville ju som vara hemma och umgås med mina gammla och nya vänner. Men det gjorde inget. Vi åkte slalom en dag. Det var vindstilla och solklart på toppen! Inte illa. Vi var äve förbi chokladfabriken och äventyrsbadet. Kul med en långhelg med endast mamma och syster.
Sen någon dag så sov Hyddan över hos mig, vi såg på Borat och snackade en hel del. DET var kul :P
I lördags var jag, moa, stina, sofie, emmy, vensan, hyddan, ante och jonte med varann. :P Vi spelade play station 3. Haha, turnering, jag vann inte . Men jag är nöjd med min insatts. Senare for vi till stan och spelade musik på antes megafon, Dancing in the moonlight  ;) Myspys. Moa och Hedvig gick omkring med en skylt som sa "free hugs, gratis kramar <3 <3 " haha, så söta. Träffade mohanned på stan också, han är alltid lika glad tydligen. :) Det är ju bra. :P
Sen på dagen i lördags var det strålande sol också. Det gjorde ju ingenting. :)
Och icket att förglömma, min kusin Rasmus har även varit här och hälsat på i helgen, det var kul. Var ju som länge sen man träffade han nu.
Nu är det måndag och skolan har börjat om. Vi har en massa nationella prov framför oss. En hel del andra också för den delen. Känns lite trögt, men det är ju trots allt bara 7 veckor kvar till sommarlovet (L) , jag längtar massor!
Påtal om framtid.
Kanske inte så mycket framtid som man kan tro. men iallafall. den 27-29 april så ska jag på teaterfestival med Junis. Det är tredje gången nu. Första året var det i Västerås, sen stockholm, och nu är det Stockholm, Tollare igen. Sen helgen efter det den 4-6 maj så far jag och micaela till Riga, Lettland! Ojojoj, vad jag längtar. vi kommer ha så kul :) Men. Man får ju inte förvänta sig såå mycket. det är då det går åt skogen. Jag ska försöka hålla ner mina förväntningar, även om det är svårt. :)
Idag har jag sökt sommarjobb också. På komunen och på landstinget. Det vore ju bra om jag fick jobb, men jag har ju redan på dellys. Hoppas att det jag får där räcker till hela sommaren. Vore ju hemskt tragiskt om jag skulle måsta jobba tre veckor till. Festivaljobbandet med delly tycker jag räcker :}

Nej nu måste jag sluta skriva och läsa lite ur min bok som jag har fått från engelskan. Den ska vara bra sägs det. har inte kommit så lång ännu. Go ask alice heter den.
Oj, vad sugen jag blev på godis nu. Jag måste nog gå och kolla i itt påskägg som jag fick av farmor igår. "några dagar försent är det allt" sa hon medans jag tog emot och tackade. (L)

-Jag lovar att våren är påväg nu.

Ps. Glömmde att Rosanna har varit här också. Det var skönt att få träffa henne en snabbis också. :-)

Hej natten

Publicerad 2007-04-03 23:52:40 i Allmänt,

Det måste ha blitvit snett någonstans på vägen, jag som är världens kvällströttaste människa är nu för tiden uppe til 12 på natten? :O Varför kan jag inte bara bli trött och sen sova? Det vore ju bäst så tycker jag. Har som vänt på dygnet utan att jag har hängt med i svängen liksom.
Men det är kanske bäst om jag får vara kvällspigg en eller två veckor till. PÅSKLOV! :} mums.
imorgon så ska jag fara till skelleftehamn efter skolan. hem till Samuel. Det blir jag, Maria, Jonte, Hedvig och Sammy då förståss. Vi ska longboarda, äta, se sagan om ringen (och sova?!) . :)
Det ska bli trevligt. nog för att jag kommer att missa första danskektionen med Emil Alm, men det får gå bra ändå.



Matteprov imorgon. Hmm. Geometri. Har pluggat litegrann nu ikväll så jag hoppas på det bästa.
Sen så ska vi visa upp denhär dansen som vi har gjort på gympan! :P haha, det kan bli kul .. :P

Aja, men nu borde jag försöka sova iallafall :)



Kan inte säga nej - Veronica Maggio                                 Hoppas verkligen verkligen på en mjuk kväll.

Glädje med en gnutta ilska

Publicerad 2007-04-01 22:22:21 i Allmänt,

Denhär söndagen har verkligen varit MIN söndag! :)
Dagen började med en härlig sovmorgon, efter det drog Johanna med mig till landskyrkan, det skulle vara någon orkester från uleborg (?), Finland, där och spela.
Dom var otroligt duktiga, det kan jag lova. Men detdär med konsertmästare tycker jag bara är en massa smör.
Efter det drog vi till församlingshemmet och fikade en kaka och lite saft. Helt värt, fick höra en massa finnar försöka snacka svenska. tJOgO krOnOr. trEEtOn krOnOr. haha
Efter denna skrattstund tog vi en cykeltur till staden. Där jag skulle kolla om det fanns kvar någon longboard på
Stadium. Men innan vi han dit så träffade vi Maria, Jonte, Frida och Ludvig på Mcdonalds. TREVLIGT SÄLLSKAP!
Johanna var tvungen att dra sig hemmåt, men vi andra vandrade vidare mot Stadium. och tur som jag hade fanns det kvar EN endaste longboard! *happy face* Lisa investerade och dagen var räddad från den hemska häxan som satt hemma och väntade på att få skälla ut någon. (mamma)
Vi gled runt på stan ett tag, Maria hittade en fin hårfärg som skulle vara deep brown, men visade sig vara deep black. Så vi färgade håret på flickan. Hon ser nu ut som en hårdrockare. haha nejdå :) hon är fin som vanligt.
En annan sak som inte heller är så ovanlig är att dom (frida och maria) får sina infall. Denna gång var det att färga en, japp, bara en slinga i Lisas hår. Eftersom att dom har makten blev det så också. Helt okej faktiskt :)

Nu på kvällen flydde jag och emma hemmet för en kvart eller två, med min longboard! Skönt!
Känns verkligen som att den kommer å användas! och det känns bra ! :)
           
                                                                                                                                Ni målar min värld i alla möjliga färger




+ att den drar åt höger...

Om

Min profilbild

LisaJohanna

nyfiken i en strut

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela