LisaJohanna

Om mig och mina funderingar, varken mer eller mindre..

tihihi

Publicerad 2007-03-27 13:05:02 i Allmänt,

okej, nu ska jag inte vara som någon annan jag vet, men jag måste bara ha denna skönhet :)


Skolarbete

så det kan gå

Publicerad 2007-03-26 22:55:24 i Allmänt,

Samuel, klack på muren så det kan gå. det var inte tänkt alls att det skulle bli på detta vis heller. Att det bara kan förändras sådär fort.. det trodde jag inte alls. Jag hoppas bara på att allt kan bli som det var förr nere i magen. att det kunde kännas sådär kul och spännande. Men icket.
Vad ska jag göra åt saken då? jag har inte så mycket jag kan göra åt det. Vänta och se.
Åh, jag hatar verkligen då folk säger så. vänta och se. jag har inget tålamod.

fin, finast, för fin?

Jag vill men det går inte alltid som man vill

en lördag

Publicerad 2007-03-24 16:02:22 i Allmänt,

Igårkväll hade jag jättetrevligt! YES jag vann övar dom flesta, förutom hedvig då förståss. :P haha
Senare på kvällen for vi till kåffein :) Alla for förutom jag och ante, somsatt och snackade en timme tror jag att det blev :) trevligt trevligt
lördagar som denna är ganska sköna faktiskt :)
Vaknar vid 12 far till maria ser Dude where's my car. :) Hedvig var också med :) ännu ett trevligt trevligt :)


Ses! :)




Ps. LISA ÄR SÖÖÖT :D / maria (as)

En fredag

Publicerad 2007-03-23 15:47:56 i Allmänt,

En fredag.. Denhär fredagen..

Idag hade vi redovisning på engelskan om cinderella, :)
det gick bra, jag var inte så nervös faktiskt, ganska skönt, jag brukar vara en hög mer nervositet, men nu gick det alldeles utmärkt! :)
Sen fick jag och hedvig gå från svenskan ett tag innan vi slutade, för vi skulle på en makeupkurs :) det var jättetrevligt! Dom två tjejerna som jobbade där var jättetrevliga och roliga! :) Och vi blev jättefina :)
Så nu ikväll ska vi fara och discobowla! :) Det blir jag, Hedvig, David, Samuel, Sanna, Oscar och Gustav. Trevligttrevligt :)

Sen så är det dax att packa sina grejer och fara till mobacken nu om ett tag.. träffa mamma och claes. Mamma och pappa har trixat med schemat så nu ska jag och emma bo hos mamma i tre veckor. ganska länge.. Men det ska nog gå bra. :)

Det är ju klart det är bra att jobba och tjäna pengar och så, men nu känns det som att det har blivit lite mycket, jag har som mycket jag måste göra nu, med jobbet altså, mycket press är det också, "här har du och det ska vara färdigt om 5 dagar. det är bara 6 timmars arbete kanske"
- eh, okej. jag behöver ju pengar så...
Vill bara bli klar med det nu.
Och på tal om jobb så MÅSTE jag börja söka sommarjobb nu. det är viktigt, för om jag inte har något sommarjobb, så blir det inga pengar heller och utan pengar blir det ingenting alls. :( Ska typ gå ut och prova på olika ställen redan nu...

Ses!

Skolan

Publicerad 2007-03-21 14:41:35 i Allmänt,

Grejen är den att skolan är inte så rolig som man tror.
Vi ska jobba med en produktfördjupning och jag vet knappt vad jag ska jobba om, har just börjat på cykeln, men det finns typ huuuuuuuur mcyket information som helst!
Jag vill hem :(

Men det är onsdag idag och det betyder att imorgon är det torsdag och sen är det FREDAG!! Då blir det bowling med massa trevligt follk :)
Sen på lördagkväll ska jag se dude were's my car med långhedvig och maria. det ska bli trevligt :)




nerina pallot - sofia

wiie =)

Publicerad 2007-03-17 18:54:01 i Allmänt,

Den till h?ger, geme =)         åh! geme den till höger ^^ nu! :)

Igår var vi till umeå med skolan, på någon sorts mässa. Jusste, en UF mässa .. det var lite smådrygt att bara gå runt där, men helt okej. Jag lever ju :)
Innan vi kom fram till Umeå, kanske halvägs dit, så fick jag ett litet brev av hedvig och hanna. Fast dom var bara leverantörer tydligen. Brevet kom från en annan fin människa.. Jag lovar att det var det finaste brevet jag har fått i mitt liv iallafall . Det ena ledde till det andra men kvällen slutade iaf. hemma hos samuel. Mat, film och snack :) (lite longboard också ) :P . Jättetrevligt!

Sen idag har jag bara tagit det lungt varit på stan med Ingela och köpt lite nya kläder till henne :)
Ikväll blir det nog film med Malin! Länge sen jag träffade henne, det ska bli SÅ kul och få bara snacka av sig lite :)

Vet inte om jag har så mycket mer att komma med denhär gången.  Jo, jag ska spara till en longboard, för jag SKA ha en i sommar! :)

-Jag har en bra kännsla i magen vad det gäller dethär.

Fall out boy - This Ain't A Scene It's An Arms Race

Sammanfatting

Publicerad 2007-03-14 16:31:44 i Allmänt,

Nu äntligen har jag köpt min "lilla bärbara" ! :)
skönt, nu kan jag få ha saker för mig själv..

Igår for jag och frida helt spontant hem till sammy :) Det var trevligt, hedvig dör upp och vi spelade kort och åt glass.

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag får så otroligt ont i magen då jag har mens. Stackars Hedda som varit helt ensam på skolan, varken jag eller hanna där. Hoppas hon klarade det bra! :P

Åh, jusste vi har ju nyss haft sportlov :) Jag har varit på en kongressförfest med unf . Riktigt trevligt å få träffa nära och kära! :) Det var snart ett år sedan som jag såg Jon-Erik och Sergio!
Sen har vi ju min kära Ninni! Helt underbar! Tråkigt var bara det att det inte riktigt gick som hon ville den helgen. Obesvarad kärlek är inte å leka med. Men hon tog det bra tycker jag ändå! :)

Nu borde jag egentligen ta tag i denhär röran som jag har på mitt rum. Men jag tror jag skjuter upp det någon timme till.

Som hedvig skulle säga. Se ya, wouldn't wanna be ya! ;)

Bio, musik och längtan

Publicerad 2007-03-03 22:15:05 i Allmänt,

Idag har jag och Samuel varit och sett bio, Natt på museet. Den var jättebra :) Trevligt sällskap.

Ibland funderar jag lite och ibland funderar jag en hel del, som nu den senaste veckan tänker jag nästan hela tiden, altså inte bara vanligt tänk utan riktigt grubbel. Jag börjar få ont i huvudet. Nu tycker jag att det får vara slut på allt grubbel. Det är bara och bestämma sej.

Hej och hå, nyss var det 1 månad kvar och nu är det bara 5 dagar! Det ska bli så underbart skönt att få träffa Ninni, bara prata av mig allt mitt grubbel. Jag saknar henne så otroligt mycket.

Vad skulle jag göra utan all fantastisk musik?


Lars Winnerbäck - Under månen
                     - Att fånga en fjäril

Fall out boy                     - Dance, Dance

Death cap for cutie  - I will follow you into the dark

Om

Min profilbild

LisaJohanna

nyfiken i en strut

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela