LisaJohanna

Om mig och mina funderingar, varken mer eller mindre..

Trästocks

Publicerad 2008-07-19 02:08:32 i Allmänt,

Det är mycket ljud, jag kan inte sova för att cult of luna spelar just nu. Dom spelar inte "tyst" musik om vi säger så... Det är kaos, som vanligt. Alla, verkligen alla super.. Jag vet att många brukar dricka med det finns alltid någon liten stjärna som inte gör det, men det känndes som att tillochmed den lilla stjärnan söp ikväll..
Det är Trästocks, det kanske räcker som förklaring.. Vet inte, gills det?

Hej, jag heter Lisa och jag ääälskar att dansa, jag är nykterist och har bara ett år kvar av skolan.
Tänkte för er som inte hänger med.
Eller så är jag bara trött. Provar med ett Godnatt!

åh, nu slutade dom just spela, SKÖNT!

Spännande med buss

Publicerad 2008-07-09 19:11:40 i Allmänt,

Det hela började med att jag hade pyspunka på mina cykeldäck, så jag var tvungen att ta bussen till jobbet. Jag, smart som jag är, hade sedan tidigare kolla upp busstiderna och nästa buss skulle gå 11.01, jag börjar dra mig till busstationen och ser att dom har ändrat till sommartider. Bussen går 11.35. Jag börjar jobba kl 11.00...
Efter lite väntan hoppar jag på bussen och frågar om den kör ända till ÖB, det gjorde den inte så jag får gå genom gångtunneln istället.. Jag drar fram en hunka och säger "En ungdom då".
"äsch, det bjuder jag på", så det blev gratis buss för mig. Snäll som han är så stannar han just vid gångtunneln, även om det är långt från en hållplats.
Tur i oturen.
På hemvägen, går jag mot hållplatsen, bussen kör förbi för att vända lite längre bort, jag går hastigt över vägen utan att titta efter bilar. När bussen kommer dit jag står och väntar, börjar busschaufören att säga, "va ä du ut och spring i?"  Då menade han att jag inte tittade så noga när jag gick över vägen, så han börjar predika om hur jag ska gå över vägen, och jag lovar han höll säkert på i tre minuter...
Jag lägger fram min hundring och säger "en ungdom" när han verkar vara färddig med predikan. "äsch, det bjuder jag på",     haha, tänkte jag, värt men gratis buss lite hela tiden.. Jag går och sätter mig längre bark i bussen, det är bara jag och chaffisen där.. Och vad gör han jo, han tar fram micken medans han kör och fortsätter att predika, inte arg, mer bara pratsugen tror jag.. ojoj.
Det hoppar på en kvinna och han pratar med henne också, snacka snacka snacka.. Sen stannar han mitt i allt utanför en bilverkstad springer in och HÄMTAR KAFFE...!?
haha, det var den knasigaste bussdagen jag har haft..
Men vädligt trevlig på samma gång, detta skulle aldrig hända i Skellefteå eller någon annan stad jag har varit i, i Sverige iallafall..
Så slutsatsen är väl att folk är rätt så trevliga i Örnsköldsvik.

Kommer hem på Lördag och jag längtar såå!

Prepix

Publicerad 2008-07-09 18:35:39 i Allmänt,



Dancecrew from korea
Remindes me of Jabbawockeez and I don't know why I suddenly started to write in English..

Om

Min profilbild

LisaJohanna

nyfiken i en strut

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela